Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK-kapteinen til Spania

Ingrid Moe Wold takker for seg etter ti år. Det er bekreftet at Wold skal til en spansk klubb, men hun vil føreløpig ikke si hvilken.

TIL UTLANDET: Ingrid Moe Wold, som er LSK-spiller og fast inventar på det norske kvinnelandslaget, velger bort det trygge og prøver seg i utlandet. Foto: John Walton
TIL UTLANDET: Ingrid Moe Wold, som er LSK-spiller og fast inventar på det norske kvinnelandslaget, velger bort det trygge og prøver seg i utlandet. Foto: John Walton Vis mer

LSK-kaptein Ingrid Moe Wold, som har spilt i LSK kvinner i en årrekke, takker nå for seg og drar til Spania. Det skriver LSK kvinner.

Det er ikke offentliggjort hvilken klubb hun har signert for, enn så lenge. Likevel kan Moe Wold avsløre til Dagbladet at det ikke er snakk om de største klubbene.

- Det er ingen av de beste klubbene der nede. Jeg ser på det som en ny utfordring, egentlig. Har vært i LSK i ti år, så tenkte det var greit å prøve noe nytt på tampen av karrieren, sier Ingrid Moe Wold til Dagbladet.

Interessen fra den spanske klubben dukket opp for noen måneder siden, men kapteinen bestemte seg ikke før etter cupfinalen, som LSK vant 5-1 mot Vålerenga.

Moe Wold blir enda en profil som forsvinner fra norsk toppserie. Selv forteller Moe Wold at hun aldri har hatt noe behov for å dra.

- Jeg har alltid trivest godt i LSK og utviklet meg såpass lenge. Det er vemodig å dra fra alle de fine folka, men sånn blei det nå, sier hun.

Kontrakten med den spanske klubben er satt ut sesongen, som vil si en kontrakt på fem måneder. Wold flytter ned på nyåret og lar kjæresten være hjemme.

- Vi får se hva som skjer etter det. Jeg tar det som det kommer, avslutter hun.