LSK kjøpte Zane

I siste time bestemte Lillestrøm seg likevel for å kjøpe Clayton Zane fra Molde. Les siste nytt om norsk fotball!

Det er VG som skriver dette i dag.

- Klubben tok initiativ til å kjøpe - og aksjeselskapet sa ja. Vi føler vi har gjort en bra avtale, sier daglig leder Bjarne Songnnæs til avisa.

Tidligere på dagen i går avviste Sognnæs et kjøp, men én time før opsjonsfristen gikk ut kl. 24.00 i natt ble det klart at det likevel ble en handel.

Zane var en fiasko i Molde, men den innleide australieren har vært LSKs beste spiller i sesonginnledningen. I fjor kjøpte Molde Zane for 4,5 millioner kroner.

I går ble Zane LSK-spiller på permanent basis for 500 000 kroner.

Rask Staurvik-retur

Endelig en opptur for Bodø/Glimt: Tom Kåre Staurvik fryktet et langt skadeavbrekk etter skaden han pådro seg mot Lyn, men nå viser det seg at Glimt-spilleren er tilbake om kort tid. - Jeg er tilbake innen toppen av 14 dager, sier Staurvik til Nordlands Framtid. - Det viste seg at beinsplinten var av en gammel dato og hadde ligget løs lenge. Nå trenger bare leddbåndene og muskulaturen å bli bra, så er jeg tilbake igjen.

Jakten på Viking-spillere

Viking har hatt en kanonåpning på årets Tippeliga. Det har fått opp øynene på utenlandske klubber. Agent Rune Hauge bekrefter overfor Rogalands Avis at interessen er stor. - Flere vikingspillere vil i løpet av de neste månedene få konkrete henvendelser fra utenlandske klubber, sier Hauge til avisa. Bjarte Lunde Aarsheim, Erik Fuglestad, Erik Nevland og Hannu Tihinen er de heteste salgsobjektene. - Det kan fort bli flere salg i løpet av året. Nevland kan nærmest selges på dagen, sier Hauge.

Hafstad ute i flere uker

Tromsøs Thomas Hafstad ble skadd mot Rosenborg sist. Nå viser det seg at TIL-spilleren er satt ut av spill i flere uker på grunn av kneskader, skriver Nordlys. - Mest sannsynlig er det et forstrukket leddbånd. Jeg må ta en MR-undersøkelse for å få det klarlagt, sier Hafstad.

Storvik gir ikke opp

Langtidsskadde Kenneth Storvik håper fortsatt at han blir å se i RBK-trøya igjen. Men i løpet av mai kan han bli erklært fotballinvalid. - Muligheten for at jeg blir frisk er til stede, men da må det skje noe snart. Sanden i timeglasset begynner å renne ut, sier Storvik til Adresseavisen. Problemet for bergenseren er at han ikke helt vet hva som er galt. Han har til nå vært gjennom fem operasjoner etter leggbruddet han pådro seg i Helsingborg for snart to år siden.

Semb ser på Strandli

Frank Strandli ble i forrige uke kåret til beste utlending i dansk superliga. Nå vurderer Nils Johan Semb å ta sørlendingen tilbake i landslagsvarmen. - Frank har kapasitet til å kjempe om en landslagsplass. Det er det ingen tvil om. Prestasjonene hans fremover blir avgjørende i så måte, sier Nils Johan Semb til Fædrelandsvennen.