LSK kjøpte Zane

I siste time bestemte Lillestrøm seg likevel for å kjøpe Clayton Zane fra Molde. Les siste nytt om norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er VG som skriver dette i dag.

- Klubben tok initiativ til å kjøpe - og aksjeselskapet sa ja. Vi føler vi har gjort en bra avtale, sier daglig leder Bjarne Songnnæs til avisa.

Tidligere på dagen i går avviste Sognnæs et kjøp, men én time før opsjonsfristen gikk ut kl. 24.00 i natt ble det klart at det likevel ble en handel.

Zane var en fiasko i Molde, men den innleide australieren har vært LSKs beste spiller i sesonginnledningen. I fjor kjøpte Molde Zane for 4,5 millioner kroner.

I går ble Zane LSK-spiller på permanent basis for 500 000 kroner.

Rask Staurvik-retur

Endelig en opptur for Bodø/Glimt: Tom Kåre Staurvik fryktet et langt skadeavbrekk etter skaden han pådro seg mot Lyn, men nå viser det seg at Glimt-spilleren er tilbake om kort tid. - Jeg er tilbake innen toppen av 14 dager, sier Staurvik til Nordlands Framtid. - Det viste seg at beinsplinten var av en gammel dato og hadde ligget løs lenge. Nå trenger bare leddbåndene og muskulaturen å bli bra, så er jeg tilbake igjen.

Jakten på Viking-spillere

Viking har hatt en kanonåpning på årets Tippeliga. Det har fått opp øynene på utenlandske klubber. Agent Rune Hauge bekrefter overfor Rogalands Avis at interessen er stor. - Flere vikingspillere vil i løpet av de neste månedene få konkrete henvendelser fra utenlandske klubber, sier Hauge til avisa. Bjarte Lunde Aarsheim, Erik Fuglestad, Erik Nevland og Hannu Tihinen er de heteste salgsobjektene. - Det kan fort bli flere salg i løpet av året. Nevland kan nærmest selges på dagen, sier Hauge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer