LSK krasjet Tromsøs 100-årsfest

Serieleder Tromsø inviterte til feiring av klubbens 100-årsdag tirsdag, men Lillestrøm hadde ikke med seg gaver nordover. Gjestene vant 1-0 og var festbremser.

JUBEL: Tromsø-spillerne deppet, mens Lillestrøm-spillerne jublet. Slik var Tromsøs feiring av 100 år som fotballklubb. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix.
JUBEL: Tromsø-spillerne deppet, mens Lillestrøm-spillerne jublet. Slik var Tromsøs feiring av 100 år som fotballklubb. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før kampen lå det meste til rette for at det skulle bli en fin bursdagsfeiring for Tromsø og de 200 personene som fikk lov til å gjeste Alfheim på 100-årsdagen til Tromsø idrettslag.

Tromsø ledet serien og hadde sluppet inn suverent færrest mål så langt i årets 1.-divisjonssesong, mens gjestene fra Lillestrøm har trøblet og er blant klubbene som har scoret færrest så langt.

Men Tromsø-spillerne så ikke ut til å ha fått beskjed om at det skulle feires. TIL-spillerne var svært tamme og ble nærmest spilt av banen i første omgang. Etter 15 minutter scoret Torbjørn Kallevåg kampens eneste mål da han smalt ballen i mål via stolpen.

Lillestrøm-laget holdt Tromsø på god avstand utover i omgangen og hadde tydelig lyst på alle poengene i kampen om å rykke opp til eliteserien igjen.

I andre omgang ble det noe jevnere, men fortsatt var Tromsø langt unna å berge poeng. I et desperat forsøk ble keeper Jacob Karlstrøm sendt i angrep på en dødball, men den ble slått helt uten adresse, og dommeren blåste dermed av kampen til Tromsø-spillernes store frustrasjon.

Tromsø leder fortsatt første divisjon med to poeng ned til Sogndal, mens Lillestrøm med seieren klatrer til fjerdeplass. Romerikingene har nå bare fire poeng opp til Sogndal på sikker opprykksplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer