<strong>SCORET DET FØRSTE MÅLET:</strong> Elise Thorsnes. Foto: David Catry / Sportpix.be / NTB scanpix
SCORET DET FØRSTE MÅLET: Elise Thorsnes. Foto: David Catry / Sportpix.be / NTB scanpix Vis mer

LSK kvinner lekte seg i CL-kvalik

LSK Kvinner vant 4-0 mot nordirske Linfield i den første kampen i mesterligakvalifiseringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LSKs fotballkvinner fikk som ventet få problemer med å vinne mot Linfield i den første av tre kvalifiseringskamper til mesterligaen.

Til pause ledet romerikingene 4-0 etter scoringer av Synne Skinnes Hansen, Therese Åsland, Elise Thorsnes og Meryll Abrahamsen.

LSK holdt til tider lekestue på Van Roy stadion i Denderleeuw, og Linfield kan takke sin keeper, Lauren Perry, for at ikke de lå under med flere mål til pause. Til tross for sjansebonanza også i annen omgang ble det ikke flere mål i kampen.

Kampen mot Linfield var den første av i alt tre kvalifiseringskamper på en drøy uke i Belgia. Lørdag møter de Anderlecht (Belgia) før PAOK (Hellas) venter i den siste kampen tre dager senere.

Vinneren av gruppen går rett inn i 16-delsfinale i mesterligaen. Skulle LSK ta seg gjennom kvalifiseringen. vil de for første gang være i den seedede gruppen, og unngå storlag som Lyon, Barcelona og Wolfsburg før en eventuell kvartfinale.

Utslagsrundene i mesterligaen starter senere i høst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer