Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK Kvinner stormer videre

LSK Kvinner stormer videre mot det som kan bli en perfekt sesong i hjemlig fotball. Søndag kom den 16. strake serieseieren med 5-1 over Kolbotn.

HERJER: Guro Reiten var en av målscorerne da LSK Kvinner tok sin 25. serieseier på rad søndag. Her er hun med lagvenninnene i en av de tidligere kampene denne sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
HERJER: Guro Reiten var en av målscorerne da LSK Kvinner tok sin 25. serieseier på rad søndag. Her er hun med lagvenninnene i en av de tidligere kampene denne sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med avslutningen av fjorårssesongen er LSK-kvinnene oppe i 25 trepoengere på rad i Toppserien. De er også semifinaleklare i cupen.

Guro Reiten, Ingrid Moe Wold og Anja Sønstevold ga LSK 3-0-ledelse ved pause i LSK-hallen søndag. Emilie Haavi og Ingrid Kvernvolden la på til 5-0 før gjestene fikk sitt trøstemål ved Julie Hoff Klæboe rett før slutt.

Med seieren har LSK målforskjell på 55-8 etter 16 serierunder.

Neste seriekamp spilles første 8. september, borte mot Avaldsnes. Før det skal flere av LSK-spillerne i aksjon for Norge i forsøk på å løse VM-billett for landslaget. Blant spillerne som skal møte Slovakia borte og Nederland i gruppefinale hjemme er Reiten, Wold og Haavi, som altså ladet opp til den viktige landslagssamlingen med scoring.

REAGERER: LSK-spiller Cathrine Dekkerhus og Vålerenga-keeper Guro Pettersen mener det er mindre filming og juks i kvinnefotballen. - Det er ikke spesielt sjarmerende, sier de i samtale med programleder Øyvind Godø. Vis mer
Hele Norges coronakart