SCORET: Isabell Herlovsen scoret da LSK Kvinner slo Trondheims Ørn hele 6-2.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SCORET: Isabell Herlovsen scoret da LSK Kvinner slo Trondheims Ørn hele 6-2. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

LSK Kvinner tok tabelltoppen etter storseier

Vant 6-2.

LSK Kvinner gikk fra 0-1 til 6-2 seier over Trondheims-Ørn i eliteserien i fotball for kvinner mandag. Dermed inntok laget også topplassen på tabellen.

Lisa Marie Utland ga hjemmelaget ledelsen etter seks minutter, men allerede minuttet etter sto det 1-1 etter scoring av Lene Mykjåland.

Deretter scoret Emilie Haavi to ganger, Ingrid Moe Wold, Oda Fugelsnes og Isabell Herlovsen for LSK og sendte laget opp i en 6-1 ledelse. 11 minutter før slutt slapp Elen Sagmo Melhus til foran LSK-målet. Det ble et trøstemål, slik at stillingen til slutt ble 6-2.

Det var et lite paradoks at Trondheims-Ørn scoret det første og siste målet i kampen, men det hjalp lite, for mellom de to scoringene var LSK klart best, også foran mål.

Seieren gjorde at LSK rykket opp på ti poeng, like mange som Røa, men LSK-laget har bedre målforskjell og ligger på toppen etter fire serieomganger.

LSK har scoret 17 mål og sluppet inn fem, mens Røa på annenplass har scoret åtte ganger til nå i sesongen, samtidig som det er blitt fire baklengs.

(NTB)