LSK lager sin egen You Tube

Lillestrøm lanserer sin egen YouTube-etterlikning, hvor LSK-supportere kan sende inn video og bilder fra kamper. TV 2 raser, mens NFF vil ta affære hvis dette utvikler seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm sportsklubb skal lage en nettside etter modell fra den internasjonale gigantsiden YouTube, hvor folk sender inn sine egne videosnutter. På LSK-siden kan du sende inn video eller bilder fra mobiltelefonen, og materialet går rett ut på nett eller blir sendt til andre mobiltelefoner som ønsker bildene.

– Det vil komme veldig mange gode innslag om alt som har med fotball å gjøre, sier Knut Marius Røvde i selskapet VI2 som samarbeider med LSK om prosjektet.

I pausen i søndagens kamp, skal Røvde informere om siden og oppfordre alle til å bli med, ta bilder og video fra kampene og dele med andre.

– Enkelte klarer alltid å fange opp dommeren som krangler med spissen eller livet blant supporterne. De vil ta vare på øyeblikkene. Jeg vil oppfordre til å ta bilder og video av alt som er gult og svart, så får vi en superkanariprofil.

Situasjoner fra kamper kan ligge på nett sekunder etter de har skjedd. VI2 ønsker å få med hele Tippeligaen på dette systemet.Etterlyser moral

TV2 var ukjent med LSK-planen da Dagbladet tok kontakt i går, de har rettighetene på levende bilder fra Tippeliga-kampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer