LSK må spare helten - lenge

Magnus Powell (29) viste hvor viktig han er for LSK med sine to mål i går. Men trener Arne Erlandsen får ikke bruke den sterke spissen en hel kamp ut sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRÅSEN (Dagbladet): For selv om Powell er aldri så god, sterk, viktig og målfarlig, så har svensken også et kne som fortsatt er langt unna å være 100 prosent skadefritt. LSK-lege Lars Kolsrud har overfor trener Arne Erlandsen ikke lagt skjul på at innhopp er det beste han kan vente av kapteinen ut sesongen.

Powell så både frisk og tent ut i de 52 minuttene han spilte i går - og scoret på to sterke prestasjoner i løpet av sine første 11 minutter på gressmatta. Likevel mener legen at det er maks av hva spissen kan utsette seg for.

-  Neste sesong

Inntil i går var 11 minutter mot Viking sist helg det eneste Powell hadde i beina siden han skadet kneet 16. mai.

-  Han må gjerne spille alle kampene, men ikke to fulle omganger. Det vil være dumt, uansett hvor mye LSK skulle være med i gullkampen utover høsten, sier Kolsrud. Og legger til:

-  Han må matches forsiktig og må ha mindre belastning i kamp og på trening. Slik jeg ser det, kan han ikke brukes for fullt igjen før til neste sesong. Men dette er også Erlandsen enig i. En Powell i 100 prosent er bedre enn de fleste, men kanskje er det bedre å bruke andre spillere enn en Powell i 80 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer