Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK med FIFA-klage mot det nigerianske landslaget

- Vi ga beskjed om at Nosa trengte hvile, sier Torgeir Bjarmann.

LILLESTRØM, 20110613.
Nosa Igiebor (t.v.) og Paul Addo under  eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm/LSK - Odd Grenland (1-1) på Åråsen stadion. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
LILLESTRØM, 20110613. Nosa Igiebor (t.v.) og Paul Addo under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm/LSK - Odd Grenland (1-1) på Åråsen stadion. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm liker dårlig at det nigerianske landslaget brukte en Nosa Igiebor på ferie i kamp. Klubben vil nå klage til FIFA, melder nrksport.no.

Nosa var i forrige uke på ferie i hjemlandet og skulle etter avtale med LSK bruke tiden på hvile. Søndag spilte Nosa U23-landskamp for Nigeria, til tross for at forbundet hadde fått beskjed om å la 20-åringen stå over.

- Vi sendte en mail til Det nigerianske fotballforbundet om at han ikke var tilgjengelig i den kampen. Jeg ringte også sekretæren i forbundet på lørdag og understrekte at vi fremdeles ønsket at han ikke skulle spille fordi vi mente han trengte hvile, sier sportslig leder Torgeir Bjarmann til NRK.

Bjarmann mener en klage til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) er på sin plass for å få nigerianerne til å forstå Lillestrøms ståsted.

Nosa selv bekrefter at han kjente til arbeidsgiverens ønske om ferie foran kamp. Men nigerianeren valgte å overse dette.

- Jeg ville spille og laget trengte meg og da spilte jeg selvsagt kampen, sier Nosa.

Onsdag ble det kjent at Nosa har vært i en ny krangel med LSK-trener Henning Berg over spilletid og posisjon på laget.

(NTB)