Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK med fikk gigantisk cupfinale-bot

Hærverk og fyrverkeri på Ullevaal stadion.

Lillestrøm må betale 40 000 kroner i bot etter at klubbens supportere brukte pyroteknikk og gjorde hærverk under cupfinalen i november.

Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) finner det dokumentert at LSKs supportere brukte ulovlig pyroteknisk materiell og gjorde hærverk på stoler i forbindelse med cupfinalen mot Haugesund 11. november i fjor.

Rundt 80 seter skal ha blitt ødelagt.

Det var et enstemmig utvalg bak boten på 40.000 kroner. At LSK straffes for handlinger utført av klubbens fans er etter regelboka.

- I medhold av Sanksjonsreglementet kan en klubb ilegges sanksjoner for sine tilhengeres opptreden, og det stilles ikke krav til skyld hos klubben for overtredelser begått av, skriver domsutvalget i en pressemelding.

(NTB/Dagbladet.no)

DYR MORO: LSK-supporterne slo til med bengalske lys da cupfinalen ble vunnet i november. I dag kom straffen fra NFF. Foto: Scanpix
DYR MORO: LSK-supporterne slo til med bengalske lys da cupfinalen ble vunnet i november. I dag kom straffen fra NFF. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media