Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK mistenker Mifsud-sabotasje

Vil bevise uskyld.

(Dagbladet.no): I går ble det klart at Michael Mifsud er tippeligaspissen som var oppført som mottaker av en pakke med dopingmidler beslaglagt i tollen i mai.

Lillestrøm stoler på sin maltesiske spiss, som overfor klubben på det sterkeste avviser at han har bestilt ulovlige midler fra Tyskland.

LSK heller mot en sabotasjeteori i saken, som i verste fall kan ende med utestengelse for brudd på dopingbestemmelse.

- Jeg har hatt mange samtaler med ham. Vi i styret tror på hans versjon og at han kan være utsatt for sabotasje fra noen som ikke ønsker ham vel. Noe annet kan vi ikke gjøre, sier LSK-leder Per Mathisen til Romerikes Blad.

Også LSK-advokat og nestleder Gunhild Lærum mener postforsendelsen handler om sjikane mot LSK-spilleren og laget fra Åråsen.

- Vår klubb er alltid mye i mediene, og etter den gode sesongåpningen vår er det mange som vil at LSK skal mislykkes og gjøre det dårlig framover, sier Lærum.

Politiet har henlagt saken, men LSK vil selv prøve å bevise at spissen er uskyldig.

- Det er veldig alvorlig for klubben. Vi tar sterkt avstand fra alt som har med doping å gjøre, og er nøye med å presisere for det medisinske apparatet hvor viktig det er at alt er i orden, sier Mathisen til avisa.

LSK mistenker Mifsud-sabotasje
MISUNNELSE MOT LSK: LSK-ledelsen tror det er ondsinnede personer som håper å ødelegge for klubben ved å sende doping i posten til Michael Mifsud.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media