LSK mister midtbanestjerner

Lillestrøm kan komme til å miste både Magnus Kihlberg og Runar Kristinsson i løpet av denne sesongen.

Ingen av de to midtbanespillerne har vært villige til å skrive under ny kontrakt med Romeriksklubben, og svenske Kihlberg sier dette om muligheten for fortsatt spill i LSK:

- Akkurat nå føler jeg meg ikke klar for å skrive under en ny avtale. Jeg tror kanskje det beste for min sportslige utvikling vil være å bytte klubb. Dette handler kun om en personlig sportslig vurdering, sier Magnus Kihlberg til Romerikes Blad.

Må selge

LSK kan dermed bli nødt til å selge begge i løpet av sesongen for å få penger igjen for dem. Bjarne Sognæs, daglig leder i Lillestrøm Fotball ASA, vil imidlertid ikke selge unna spillerne for en hver pris.

- Vi har ingen planer nå, men hvis muligheten byr seg i løpet av sesongen vil vi naturligvis vurdere det. Samtidig må vi selvfølgelig jobbe med mulige erstattere foran neste sesong, sier Sognnæs.

Viktige brikker

Begge spillerne var særdeles toneangivende da LSK sikret seg fjerde plass i fjorårets serie, og Kristinsson ble sågar valgt som årets spiller av kollegaene i Tippeligaen. Det er dermed ikke noen smågutter trener Arne Erlandsen vil bli nødt til å erstatte.

- Så lenge vi ikke får forlenget kontrakten med dem, må vi selvfølgelig jakte på erstattere. Jeg har allerede startet jakten, først og fremst i de nordiske landene, sier Erlandsen, som imidlertid ikke vil ut med navn på spillere han ønsker seg til klubben.