Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK og Odd enige om Occean

- Tidenes dyrest LSK-spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lillestrøm og Odd Grenland er enige om en overgangssum for spissen Olivier Occean.

Nå gjenstår det bare at Lillestrøm klarer å forhandle seg fram til en personlige avtale med Occean, og hans agent Lars Petter Fosdahl.

- Klubbene er enige og det er veldig viktig, men vi har ikke snakket med spilleren ennå. Vi er ikke i mål ennå. Jeg har selv sittet på andre siden av bordet når klubbene har vært enig uten at det har blitt noen overganger, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til VG Nett.

Ifølge Fosdahl, skal partene snakke sammen i morgen.

- Jeg er sikker på at det kommer til å gå i orden, sier han.

Lillestrøm har tidligere budt sju millioner for den kanadiske landslagsspilleren, men fikk da nei. Fjørtoft vil ikke si hvor mye den endelige avtalen er verdt.

- Til å være Lillestrøm har vi strukket oss langt. Han blir den klart dyreste spilleren i Lillestrøms historie hvis dette går i orden, er Fjørtofts kommentar.

KLUBBENE ENIGE: Nå mangler det bare at Odd Grenlands Olivier Occean blir enig med Lillestrøm om sin personlige kontrakt. Foto: Torbjørn Berg
KLUBBENE ENIGE: Nå mangler det bare at Odd Grenlands Olivier Occean blir enig med Lillestrøm om sin personlige kontrakt. Foto: Torbjørn Berg Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!