PÅ VEI TIL RBK: Ifølge TV 2 skal Rosenborg og Lillestrøm være enige om en overgangssum for Nosa Igiebor på cirka åtte millioner kroner, men nigerianeren selv skal ikke være fornøyd med trøndernes tilbud om personlige betingelser.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
PÅ VEI TIL RBK: Ifølge TV 2 skal Rosenborg og Lillestrøm være enige om en overgangssum for Nosa Igiebor på cirka åtte millioner kroner, men nigerianeren selv skal ikke være fornøyd med trøndernes tilbud om personlige betingelser.Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

- LSK og RBK enige om Nosa-pris

Koster åtte millioner kroner, melder TV 2 Sporten.

(Dagbladet): Rosenborg og Lillestrøm skal ha kommet til enighet om en overgangssum for Nosa Igiebor på cirka åtte millioner kroner, melder TV 2 Sporten.

- Det er interesse for Nosa. Men jeg har ingen kommentar til hvilke klubber som er interessert - eller om det er noen prosesser i gang for å selge ham, er alt Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann har å si om TV 2s opplysninger.

Bjarmanns kollega i Rosenborg, Erik Hoftun, kommenterer som vanlig ikke overgangsspekulasjoner, og vil heller ikke si noe om TV 2s opplysninger om at Nosa ikke skal være fornøyd med de personlige betingelsene trønderne har å tilby,

 I går ble det kjent at Lillestrøm leier Hønefoss' midtbanemann Paul Obiefule ut sesongen. Bjarmann tilbakeviser at nigerianeren hentes inn som erstatter for landsmannen Nosa.

- Det har med situasjonen til Stefan Gislason å gjøre. Vi er fortsatt ikke enig med Gislason om en avtale for resten av sesongen. Så lenge det er usikkert, må vi ha en trygghet på at vi har en erfaren sentral midtbanespiller ut året, forklarer Bjarmann.

Rosenborg har virkelig begynt å røre på seg på overgangsmarkedet denne sommeren. I går sikret trønderne seg den tsjekkiske U21-landslagskapteinen Borek Dockal.

Fra før er miodtbaneankeret og Anthony Annan-erstatteren Mohammed Awal-Issah på plass i Trondheim, mens Birkir Bjarnason også kan være på vei fra Viking i en byttehandel som involverer Trond Olsen.