Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK ønsker tre nye spillere

Arne Erlandsen mener Lillestrøm trenger tre nye spillere før neste sesong. Marius Gullerud fra Kongsvinger er trolig førstemann som hentes inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ny midtstopper etter Arne Vidar Moen har førsteprioritet, deretter ny høyre kantspiller og en ny spiss, sier Arne Erlandsen til Romerikes Blad.

Lillestrøm-treneren er oppmerksom på situasjonen i Lars Bohinens konkurs-klubb Lyngby, og vurderer muligheten for å hente spillere derfra.

- Jeg har fått beskjed om at de har et par gode, blant annet en høyre flankespiller, men der er Marius Gullerud vårt førstevalg, hvis vi greier å bli enige med Kongsvinger om en akseptabel pris, sier Erlandsen.

I dag starter Lillestrøm vintertreningene, men har bare ti av uitespillerne fra førstelagstroppen på plass.

Sveinung Fjeldstad er solgt til Hamkam, Olav Zanetti har gått til L/F Hønefoss, Arne Vidar Moen er i Tromsø, Peter Werni, Magnus Powell og Indridi Sigurdsson er nyopererte mens Clayton Zane har ferie hjemme i Australia, melder Romerikes Blad.

(Dagbladet.no)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!