KNUSTE KLEPP: Det var lite som tydet på at det var nummer én mot nummer to på tabellen som møttes da LSK Kvinner tok imot Klepp lørdag. Isabell Herlovsen var i storform da hjemmelaget vant hele 7-0.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
KNUSTE KLEPP: Det var lite som tydet på at det var nummer én mot nummer to på tabellen som møttes da LSK Kvinner tok imot Klepp lørdag. Isabell Herlovsen var i storform da hjemmelaget vant hele 7-0. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

LSK overlegne: Knuste tabelltoeren 7-0

Klepp.

Det var lite som tydet på at det var nummer én mot nummer to på tabellen som møttes da LSK Kvinner tok imot Klepp lørdag. Isabell Herlovsen var i storform da hjemmelaget vant hele 7-0.

Kampen var i realiteten over før det var spilt ti minutter. Da hadde Herlovsen scoret to ganger allerede, og etter 23 minutter la Anja Sønstevold på til 3-0.

Seks minutter før pause ble Klepps Tuva Hansen utvist, og like før hvilen satte Herlovsen inn sitt tredje for dagen.

I annen omgang scoret Marit Sandvei, Victoria Ludvigsen og Herlovsen hvert sitt mål for hjemmelaget, og dermed ble det 7-0.

Dermed har LSK fått en luke på fem poeng til Klepp etter seks kamper. LSK har vunnet samtlige, og har fortsatt til gode å slippe inn mål.

Før lørdagens kamp hadde de hatt trøbbel med å score, men mot Kleppe åpnet slusene seg. Herlovsen står nå med hele åtte fulltreffere på fem kamper og er eliteseriens suverene toppscorer.

Tidligere lørdag var bunnlaget Sandviken på vei mot sin første trepoenger, men måtte nøye seg med 1-1 etter utligning i det 90. minutt.

Karoline Isabell Bakke ga Sandviken ledelsen kvarteret før slutt, men Stina Kleppe utlignet på straffe like før slutt.

(NTB)