LSK-Powell ute til juli

Magnus Powell må kneopereres igjen. Svensken tror han blir borte i fire måneder, men LSK venter med å finne en eventuell erstatter.

Spissduoen Magnus Powell og Clayton Zane var en kjemphit på Åråsen i fjor. Men i cupsemifinalen mot Bryne ble Powell kneskadd. Han ble operert etter sesongen, men Powell sliter fortsatt med et vondt kne.

- Den gamle skaden er stort sett borte. Nå har jeg vondt litt lenger ned på kneet. Antagelig er det noen sener som ikke er bra. De har ikke funnet helt nøyaktig hva som er galt, men jeg må helt klart gjennom en ny operasjon, sier Powell til VG.

Han regner ikke med å være på banen i vårsesongen.

- Jeg innstiller meg på at det vil ta fire måneder før jeg er tilbake. Alt annet vil være en bonus, sier Powell.

For øyeblikket er han mest opptatt av å bli bra nok til å spille fotball igjen i det hele tatt:

- Nå tenker jeg ikke lenger på når jeg blir frisk, men om jeg blir det.

Lillestrøm har per i dag to spisser i stallen: Clayton Zane og Arild Sundgot. Trener Arne Erlandsen legger ikke skjul på at han gjerne vil ha en erstatter for Powell.

- Vi vet ikke helt sikkert hvor lenge han er ute ennå. Først da kan det bli aktuelt å gjøre noe, sier LSK-leder Bjarne Sognnæs til Dagbladet.no.

Også Torgeir Bjarmann sliter med en skade om dagen. LSK-kapteinen tråkket over på onsdagens trening. Bjarmann regner med å være ute i to-tre uker.

(Dagbladet.no)

<B>SKADD TOPPSCORER:</B> Magnus Powell sliter fortsatt med kneskaden sin.