LSK reiste seg mot Moss

Moss - Lillestrøm 1-3. De som hadde avskrevet Lillestrøm i medaljekampen etter hjemmetapet for Odd sist, må tenke om igjen.

Mot Moss reiste Lillestrøm seg med en solid andreomgang.

- Før pause manglet vi mye, men laget løftet seg bra etter pause selv om vi totalt sett ikke presterte vårt beste. Jeg er godt fornøyd med seieren, sa Hallvar Thoresen i LSK.

Dagfinn Enerly noterte seg for en drømmescoring mot Skeid forrige uke. Denne gangen fikk et likt volleyskudd hjelp av et Lillestrøm-bein på vei inn i nettmaskene bak en utmanøvrert Emille Baron.

God hjelp

Lillestrøm produserte ikke all verden før pause, og fikk litt hjelp da laget kom tilbake i kampen. Pål Strands innlegg skapte kaos i hjemmeforsvaret, og Tor Trondsen klarte ikke annet enn å hjelpe ballen i eget nett.

Få minutter senere var Strand på farten igjen, og hans flotte innlegg satte finske Jarkko Wiss inn. Moss skapte lite i andreomgangen, og Lillestrøm hadde bra kontroll. Tore Holm fastsatte resultatet til 3-1.

- LSK var heldige med utligningen tidlig i andre omgang. Den fikk laget inn i kampen igjen, men etter det viste de både evnen og viljen til å vinne. Vi skuffet særlig i det offensive spillet etter pause, sa mossetrener Knut Torbjørn Eggen.

(NTB)