LSK reiste seg mot Moss

Moss - Lillestrøm 1-3. De som hadde avskrevet Lillestrøm i medaljekampen etter hjemmetapet for Odd sist, må tenke om igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mot Moss reiste Lillestrøm seg med en solid andreomgang.

- Før pause manglet vi mye, men laget løftet seg bra etter pause selv om vi totalt sett ikke presterte vårt beste. Jeg er godt fornøyd med seieren, sa Hallvar Thoresen i LSK.

Dagfinn Enerly noterte seg for en drømmescoring mot Skeid forrige uke. Denne gangen fikk et likt volleyskudd hjelp av et Lillestrøm-bein på vei inn i nettmaskene bak en utmanøvrert Emille Baron.

God hjelp

Lillestrøm produserte ikke all verden før pause, og fikk litt hjelp da laget kom tilbake i kampen. Pål Strands innlegg skapte kaos i hjemmeforsvaret, og Tor Trondsen klarte ikke annet enn å hjelpe ballen i eget nett.

Få minutter senere var Strand på farten igjen, og hans flotte innlegg satte finske Jarkko Wiss inn. Moss skapte lite i andreomgangen, og Lillestrøm hadde bra kontroll. Tore Holm fastsatte resultatet til 3-1.

- LSK var heldige med utligningen tidlig i andre omgang. Den fikk laget inn i kampen igjen, men etter det viste de både evnen og viljen til å vinne. Vi skuffet særlig i det offensive spillet etter pause, sa mossetrener Knut Torbjørn Eggen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer