LSK så ut som et slaktoffer - så kollapset Tromsø

Ellevill snuoperasjon på Åråsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm - Tromsø 4-2 (0-1)

(Dagbladet): Da Steffen Nystrøm styrte inn 2-0 for Tromsø etter 50 minutter, virket kampen fullstendig punktert.

Lillestrøm hadde blitt overkjørt fra første spark på ballen, ikke skapt noe som minnet om en målsjanse og var egentlig heldige som ikke lå under med flere mål.

- Vi må sette nummer to og tre, det har vært vår utfordring. Ellers blir det mer spennende enn vi liker, sa Tromsø-assistent Agnar Christensen i pausen.

Paralysert Tromsø Men selv etter å ha satt nummer to ble det ubehagelig for Tromsø - som kollapset totalt de siste 40 minuttene.

- Etter at vi går opp til 2-0, kommer reduseringen kjapt. Så kommer også 2-2 veldig kjapt, og da går gardina ned en periode. Vi spiller veldig godt i perioder, men vi kan ikke leve med sånne personlige feil som vi gjør i dag. Nivået må opp i avgjørende situasjoner, det gjelder på alle fire baklengsmålene, sier Per-Mathias Høgmo.

Bare to minutter etter Nystrøms 2-0-mål slo Lillestrøm tilbake: Petter Vaagan Moen viste hovmesterblikk med en frekk stikker til Erling Knudtzon, og tomålsscoreren fra forrige kamp mot Fredrikstad banket ballen kontant forbi TIL-keeper Marcus Sahlman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer