PÅ SCORINGSLISTA: Simen Brenne (midten) var bare én av to tidligere LSK'ere som scoret mot gamleklubben da Odd Grenland slo Lillestrøm på Skagerak Arena. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
PÅ SCORINGSLISTA: Simen Brenne (midten) var bare én av to tidligere LSK'ere som scoret mot gamleklubben da Odd Grenland slo Lillestrøm på Skagerak Arena. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

LSK senket av gamle lagkamerater i Skien

Odd fortsatt ubeseiret i sesongoppkjøringen.

|||Odd Grenland er ubeseirede i vinter og avsluttet sesongoppkjøringen med en 2-1-seier over Lillestrøm fredag.

Odd tok tidlig ledelsen ved Simen Brenne, før Magnus Myklebust doblet ledelsen etter 60 minutter. Lillestrøm fikk sin redusering når Emmanuel «Nosa» Igiebor headet ballen forbi Andreas Lie ti minutter senere. Det var likevel ingen tvil om hvem som var det førende laget i Skien fredag kveld.

- Vi tapte mot et bra Odd-lag i dag, sa Lillestrøms trener Henning Berg til NTB etter kampen.

Berg avviser at han savner Magnus Myklebust, en av to eks-Lillestrøm-spillere som scoret mot gamleklubben, men synes det er gledelig at han får en ny sjanse i Odd.

- Magnus gjorde en bra jobb i Lillestrøm, men kunne ikke få ny kontrakt med klubben, og da er det flott at han får en ny mulighet i Odd, sier LSK-treneren.

Åpner mot AaFK
Berg mener å ha fått inn gode spillere som har forsterket stallen før sesongstarten i eliteserien. Han forteller om en bortimot skadefri tropp, og er brukbart fornøyd med det laget har prestert i vinter.

- Vi har ikke tenkt så mye på resultater, men mest på prestasjoner. Noe har vært bra, men vi har fortsatt ting å jobbe med, sier Berg.

Lillestrøm gjester Aalesund borte i neste helgs serieåpning, en kamp Berg tror blir vanskelig.

- Det blir en hard kamp mot et sterkt hjemmelag. I første seriekamp vil det alltid være tøft og tett, så jeg forventer en jevn kamp, sier han.

FKH uten tap siden septemberNyopprykkede Haugesund er spådd et tøft comeback i eliteserien, men står uten tap siden i slutten av september.

Siste nederlag kom mot Kongsvinger 22. september. De seks siste seriekampene i 1. divisjon i fjor høst ga 16 poeng, og FKH har kommet seg gjennom vinterens treningskamper ut tap.

— Vi har ikke tapt siden september, og satser på å ikke tape før i september, sa sportssjef Asbjørn Helgeland til NTB etter fredagens 2-2-kamp mot Kongsvinger i La Manga.

Thomas Sørum ga FKH ledelsen i første minutt. Olav Tuelo Johannesen utlignet etter 12 minutter, mens Nikola Djurdjic sendte Haugesund foran igjen fra straffemerket like før pause.

Lars Christian Krogh Gerson utlignet til 2-2 etter 55 minutter.

— Førsteomgangen var brukbar, men vi mistet rytmen etter pause. Alle er skadefrie og vi er i rute til seriestarten, sa Helgeland.

FK Haugesund åpner borte mot Brann lørdag 13. mars.

(NTB)