LSK-spiller Lene (27) knuser de norske utenlandsproffenes formue

Stor suksess på og av banen.

SUKSESS PÅ BANEN:  Lene Mykjåland (t.h.) var med på det norske landslaget som tok sølv under EM i Sverige i fjor.  Her er hun sammen med Ada Hegerberg. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SUKSESS PÅ BANEN: Lene Mykjåland (t.h.) var med på det norske landslaget som tok sølv under EM i Sverige i fjor. Her er hun sammen med Ada Hegerberg. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Våre beste menn er virkelig i vinden om dagen. Seks poeng på to kamper har gitt det norske folk ny tro på avansement til EM i 2016.

Men på inntektssiden må de norske proffene se seg slått av LSK Kvinners Lene Mykjåland.

27-åringen gjør braksuksess både på og av gressmatta. Hun er i skrivende stund med og kjemper om seriegull med LSKs kvinnelag i Toppserien (LSK liger to poeng foran Stabæk), og hun var også en del av det norske landslaget som tok sølv i EM i fjor.

Tjener fett Mykjåland er deleier i virksomheten til faren Frank Mykjåland og har økt formuen fra 1.9 millioner i 2007 til 17 millioner i 2013.

Det er bare Brede Hangeland som har en større formue.

27-åringen eier 24,5 prosent av selskapet Fit Holding AS, hvor hun også er varamedlem. I 2013 hadde selskapet rett under seks millioner i driftsinntekter og et resultat før skatt på 4, 5 millioner kroner.

Fit Holding er ifølge Bizweb moderselskapet til Next Sport, som har tatt en stor markedsandel i det norske markedet for sportsklær de siste åra. I 2013 hadde selskapet driftsinntekter på 100 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer