Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK-spillerne fanget i flykaoset på Gardermoen

Nesten tre timer forsinket.

VÆRPROBLEMER: Lillestrøm-spillerne ble tre timer forsinket med flyet til Bergen sammen med andre værfaste passasjerer på Gardermoen. Foto: Vegard Gystad / NTB Scanpix
VÆRPROBLEMER: Lillestrøm-spillerne ble tre timer forsinket med flyet til Bergen sammen med andre værfaste passasjerer på Gardermoen. Foto: Vegard Gystad / NTB Scanpix Vis mer

Se Brann - Lillestrøm i Fotballstudio kl. 19!

(Dagbladet): Lillestrøm-spillerne var blant de reisende som sliter med store forsinkelser på Gardermoen på grunn av årets første snøvær.

LSK skulle etter planen reise mot Bergen og Brann-kampen kl. 10.40 i morges, men avgangen ble utsatt flere ganger, til 11.30, 12.30 og 13.30.

Flyet kom seg til slutt i lufta like før halv to.

- Det er foreløpig ingen meldinger om at det skal komme en ny forsinkelse, men vi må bare følge den informasjonen vi får fra Gardermoen, sa mediesjef Ole Kristian Bakkene til Dagbladet en halvtime før avgangen.

Godt humør
Han hadde da kontakt også med Brann og NFF, for å sikre at forholdene legges best mulig til rette før avspark kl. 19 i kveld.

- Det optimale er vel at spillerne er på plass på stadion halvannen time før kampstart, uten at jeg sitter med selve reglementet foran meg her. Men humøret er godt blant gutta, de har fullt fokus og er klare for å komme seg til Bergen for å sikre plassen, sier Bakkene.

- Det er vel naturlig å bli litt småstresset av sånne situasjoner, men været får ingen gjort noe med. Nå gleder vi oss bare til kamp, sier mediesjefen, som ikke er med reisefølget mot Bergen denne gangen.

Forplanter seg
Pressesjef Vegard Gystad ved Oslo Lufthavn Gardermoen sa til Dagbladet tidligere i dag at mannskapene jobber på spreng med å holde snøen unna, og forsinkelsene korte.

- Man må regne med forsinkelser utover dagen, for dette forplanter seg. Det er opp mot to timer venting på utgående flighter, advarte Gystad.

LSK landet i Bergen rundt kl. 14.30, og skal dermed ha god tid til kampstart kl. 19.