Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK spilte uavgjort mot Brøndby igjen

Ubeseiret i gruppespillet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frode Kippe utlignet rett før slutt og ga Lillestrøm 1-1 i bortekampen mot Brøndby. LSK gikk ubeseiret gjennom gruppespillet i Royal League.

Gruppeseieren er likevel ikke helt sikker, ettersom alle de tre rivalene skal spille flere kamper i februar. Helt sikkert er det at Lillestrøm er klar for kvartfinale.

Lillestrøm var klart best, men slet foran mål og var bare noen minutter fra å få sitt første Royal League-tap for sesongen.

Brøndby tok ledelsen ved 18-åringen David Williams på overtid i første omgang, og ikke før fire minutter gjensto av kampen klarte Lillestrøm å utligne.

Frode Kippe var oppe på en corner, og han klarte å styre ballen i mål. Det var en fullt fortjent scoring i en kamp gjestene fra Norge styrte det meste av tiden. Det var da også annen gang på fire dager at LSK har grunn til å føle seg snytt av danskene som også klarte 1-1 på Åråsen.

Kampen på Brøndby stadion søndag kveld var svak den første halve timen med få sjanser til begge lagene. Det tok seg opp mot pause da Bjørn Helge Riise hadde et innlegg i tverrliggeren, mens Arild Sundgot misset alene med keeper.

I annen omgang trakk Brøndby seg tilbake på banen og holdt stand mot Lillestrøm-presset til det gjensto fire minutter.

(NTB)

<B>UBESEIRET:</B> Arild Sundgot og LSK spilte uavgjort mot Brøndby igjen og er dermed ubeseiret i gruppespillet i Royal League.
Hele Norges coronakart