LSK-spiss innrømmer Nordlie-konflikt

- Vårt forhold er ikke bra. Nordlie kjenner seg ikke igjen.

(Dagbladet.no): Tore Andreas Gundersen (22) har ikke vært noen hit på Åråsen. Nå ønsker han seg vekk fra Lillestrøm - først og fremst på grunn av et kjølig forhold til trener Tom Nordlie.

- Vårt forhold er ikke bra. Det er grunnen til at jeg vil bort. Dette begynner å tære på meg, sier han til Østlendingen.

Tom Nordlie reagerer med forundring:

- Jeg føler at jeg har et godt forhold til Tore Andreas, og at jeg stiller de samme kravene til ham som resten av spillergruppa, sier han til avisa.

LSK-treneren er også ukjent med at Gundersen ønsker seg vekk, og understreker at han fortsatt har tro på 22-åringen. 

Fikk starte i seriepremieren

Gundersen kom fra Kongsvinger før fjorårssesongen, og vraket blant annet Viking til fordel for Lillestrøm. Mye av æren for klubbvalget tilskrev han Tom Nordlies 4-3-3-formasjon.

- Tom Nordlies 4-3-3-formasjon passer meg veldig godt, absolutt. Jeg er en spillertype som liker å trykke litt til i duellene, og jeg scorer mange mål med hodet. Da er det fint med innlegg fra kantene, sa han til Dagbladet.no.

GÅR IKKE OVERENS MED NORDLIE: Tore Andreas Gundersen sier det dårlige forholdet til Tom Nordlie tærer på ham, og 22-åringen ønsker seg vekk fra Åråsen. Foto: SCANPIX
GÅR IKKE OVERENS MED NORDLIE: Tore Andreas Gundersen sier det dårlige forholdet til Tom Nordlie tærer på ham, og 22-åringen ønsker seg vekk fra Åråsen. Foto: SCANPIX Vis mer

Mange mål har det definitivt ikke blitt.

Denne sesongen startet Gundersen i seriepremieren mot Tromsø, men ble byttet ut med Arild Sundgot drøye 20 minutter før slutt. Han fikk også 20 minutter som innbytter mot Molde, men utover det har han ikke vært involvert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gundersen mener det ikke bare er sportslige hensyn som ligger bak.

- Lite spilletid kommer som en konsekvens av forholdet mellom meg og Tom, mener han.

- Sliter med motivasjonen

Ifølge Østlendingen skal Nordlie til stadighet ha hakket på Gundersen på treningsfeltet. I slutten av april skrev Nettavisen at tilliten til treneren var tynnslitt i spillergruppa, noe som ble avvist av kaptein Frode Kippe.

- Saken om spillernes kritikk er oppspinn fra A til Å, sa Nordlie selv til Dagbladet.no.

Gundersen sier han har fått forsikringer om at klubben vil la ham gå, dersom noen vil kjøpe ham ut av kontrakten. 22-åringen ser ikke på Åråsen som et blivende sted.

LSK-spiss innrømmer Nordlie-konflikt

- Jeg sliter med motivasjonen og hodet mitt er ikke med. Jeg har stanget i veggen i noen måneder, sier han til Østlendingen.

Tom Nordlie har ikke besvart henvendelsene fra Dagbladet.no

<B>GIR GUNDERSEN LITE SPILLETID:</B> LSK-trener Tom Nordlie.