STYGT: Stian Ringstad vrir seg i smerte og får hjelp av lagkameratene. 18-åringen brakk beinet og det er også et mulig brudd i ankelen. Foto: Scanpix
STYGT: Stian Ringstad vrir seg i smerte og får hjelp av lagkameratene. 18-åringen brakk beinet og det er også et mulig brudd i ankelen. Foto: ScanpixVis mer

LSK-talent (18) brakk beinet

Stian Ringstad stygt skadd mot Rosenborg.

|||ÅRÅSEN (Dagbladet): Få minutter ut i kampen mot Rosenborg gikk venstreback Stian Ringstad ned for telling, og med en gang ble det klart at skaden var alvorlig.

18-åringen skrek av smerte, og både med- og motspillere ropte på legehjelp. Backen ble båret av banen, og et allerede skadeplaget Lillestrøm måtte foreta et bytte.

- Stian har blitt kontrollert nå og det er lite brudd som setter han utenfor fotballspill en stund, sier fysio og fysisk trener Geir Kåsene til LSK.NO.

Det var ingen stygg situasjon, men Ringstad var uheldig og landet på høyrebeinet.

- Vi har ingen aning hvor lenge Stian er ute, men han har gått gjennom både undersøkelse og behandling på Ahus nå i kveld, sier Kåsene.

Ringstad har spilt lite for klubben, men har fått sjansen den siste tiden på grunn av skader på andre spillere.

- Det er trist for Stian at han pådro seg brudd nå, og at han dermed ikke kan spille på en stund. Han har hatt fin stigning og har kjempet godt den siste tiden. Han gjorde det godt mot FC København. Vi håper han kommer raskt tilbake, sier LSK-trener Henning Berg.