LSK tillater ikke Sundgot-salg

Fordi Haddad ikke kommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lillestrøm har bestemt seg for å beholde toppscorer Arild Sundgot, bare ei uke etter at klubben først godtok et bud fra Stabæk på opptil fire millioner på 27-åringen.

Årsaken skal være at LSK ikke klarte å få hentet Andreas Haddad til Åråsen. Svensken var innleid i høstsesongen, men havner trolig i en annen klubb.

- Da det per dags dato ser ut som om at vi vil starte med fem spisser, og Royal League-kampene er fem uker senere, vil LSK i denne perioden ikke tillate at noen spisser forlater klubben, skriver LSK på sin hjemmeside.

Sundgot kom hjem fra ferie i går, skriver Romerikes Blad. Han gikk rett i møter med både LSK og Stabæk. Etterpå sa spissen at han blir i LSK - siden klubben ønsker det.

- Jeg er i tvil om hva som er den rette avgjørelsen for meg, så ærlig skal jeg være. Jeg ser at forutsetningen for LSK har endret seg de siste dagene og forholder meg til den meldingen LSK nå sender ut, sier Sundgot.

Samtidig skal andre klubber ha meldt sin interesse. Stabæk har imidlertidig ikke gitt opp sunnmøringen helt.

- Dialogen med Arild har vært god, og vi kommer nok til å fortsette å prate med ham, sier Stabæk-leder Tom Schelvan til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer