LSK tillater ikke Sundgot-salg

Fordi Haddad ikke kommer.

(Dagbladet.no): Lillestrøm har bestemt seg for å beholde toppscorer Arild Sundgot, bare ei uke etter at klubben først godtok et bud fra Stabæk på opptil fire millioner på 27-åringen.

Årsaken skal være at LSK ikke klarte å få hentet Andreas Haddad til Åråsen. Svensken var innleid i høstsesongen, men havner trolig i en annen klubb.

- Da det per dags dato ser ut som om at vi vil starte med fem spisser, og Royal League-kampene er fem uker senere, vil LSK i denne perioden ikke tillate at noen spisser forlater klubben, skriver LSK på sin hjemmeside.

Sundgot kom hjem fra ferie i går, skriver Romerikes Blad. Han gikk rett i møter med både LSK og Stabæk. Etterpå sa spissen at han blir i LSK - siden klubben ønsker det.

- Jeg er i tvil om hva som er den rette avgjørelsen for meg, så ærlig skal jeg være. Jeg ser at forutsetningen for LSK har endret seg de siste dagene og forholder meg til den meldingen LSK nå sender ut, sier Sundgot.

Samtidig skal andre klubber ha meldt sin interesse. Stabæk har imidlertidig ikke gitt opp sunnmøringen helt.

- Dialogen med Arild har vært god, og vi kommer nok til å fortsette å prate med ham, sier Stabæk-leder Tom Schelvan til avisa.

• Din kommentar: Bør Sundgot bli i en klubb som først ville selge ham?

BLIR INNTIL VIDERE: Aril Sundgot har fått beskjed om at LSK vil beholde ham, etter at de først ville selge.