BORTVIST:  Magnus Haglund fikk dratt til Ålesund sammen med Lillestrøm, etter en bombe-spøk i sikkerhetskontrollen.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BORTVIST: Magnus Haglund fikk dratt til Ålesund sammen med Lillestrøm, etter en bombe-spøk i sikkerhetskontrollen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

LSK-trener bortvist fra Gardermoen etter bombe-spøk

Magnus Haglunds spøk i sikkerhetskontrollen falt ikke i smak.

(Dagbladet): Etter terrortrusselen mot Norge som kom i går, er sikkerhetsnivået hevet over hele landet.

Det fikk Lillestrøm-trener Magnus Haglund i dag merke på Gardermoen. I sikkerhetskontrollen prøvde han seg på en spøk, som førte til bortvisning fra flyplassen, skriver VG.

- Jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen med hånden i lommen. Den kvinnelige sikkerhetsvakten ba meg om å ta op hånden - der hadde jeg en lypsyl. Hun tok og åpnet den. Så spøkte jeg med å si at «det kan være en bombe». Spøken var over på ett seskund. Deretter gikk jeg stille og rolig gjennom sikkerhetskontrollen. Da kom det to vakter som ba meg om å bli med. I avhør med politiet fikk jeg beskjed om at jeg måtte forlate flyplassen, sier Haglund til VG.

Flyr i morgen Kampen mot Ålesund spilles i morgen 15.30. Treneren flyr i morgen, og skal etter planen rekke kampen.

Kveldens trening får han derimot ikke med seg.

- Lillestrøms trener, Magnus Haglund bortvist fra Gardermoen. Fleipet om at lypsylen hans var en bombe. Trolig bedre som trener en humorist, tvitret fotballkommentatoren Lars Tjærnås.

- Vanlig prosedyre - Det er helt vanlig prosedyre, sier Direktør for Sikkerhets- og miljøstab Ole Jørgen Holt Hanssen.

Han opplyser at politiet har gitt LSK-treneren en karantene til lørdag klokken 08.00. Etter det kan svensken igjen sette sine bein på Gardermoen.

- Slik situasjonen er nå, er vi ekstra påpasselige, sier direktøren.