LSK-treneren fly forbannet da Vikings nigerianere herjet: - Jeg forstår ham, sier Drillo

Viking vant på Åråsen etter omdiskutert situasjon.

HERJET. Vikings Samuel Adeniyi Adegbenro noterte seg for både assist og scoring da Vikings nigerianere senket Lillestrøm på Åråsen.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
HERJET. Vikings Samuel Adeniyi Adegbenro noterte seg for både assist og scoring da Vikings nigerianere senket Lillestrøm på Åråsen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Lillestrøm - Viking 1-2 (0-1)

(Dagbladet): Lillestrøm-trener Runar Kristinsson løp fram og tilbake langs sidelinjen, og til og med litt inn på banen, før han langet ut mot fjerdedommeren like før kampslutt.

Islendingens kroppspråk var ikke til å ta feil av. Han var rasende etter at Viking fikk frispark i gunstig posisjon like før slutt. Et frispark som Samuel Adegbenro til slutt fikk pirket i mål, slik at Viking vant 2-1 på Åråsen. Kampuret viste da 89 minutter.

- Jeg forstår hvorfor Kristinsson reagerer. Jeg er til dels enig med ham, sier TV 2s fotballekspert Egil «Drillo» Olsen.

Michael Haukås gikk veldig lett i bakken da Viking fikk frisparket som til slutt ble kampavgjørende. Da ble Lillestrøms islandske trener fly forbannet.

- Det er et veldig, veldig billig frispark. Han hiver seg ned. Så får de frispark og scorer. Dommeren tok feil. Det hadde han mange ganger i denne kampen, sier Kristinsson til TV 2.Samtidig ble Lillestrøm tildelt et straffespark som ikke alle aktørene mente var riktig i en kamp hvor Viking imponerte.

Herjet i åpningsminuttene Viking åpnet friskt på Åråsen og skapte flere store sjanser i åpningsminuttene. Først kom Suleiman Abdullahi alene med LSK-keeper Jacob Faye-Lund, men skuddet gikk utenfor. Dernest beseglet headingen til Claes Kronberg den samme skjebnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer