Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK vant generalprøven

Men fugla imponerte ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm vant fortjent etter å ha hatt et betydelig spillermessig overtak i andre omgang. Første omgang var på sin side jevnspilt og sjansene like jevnt fordelt.

Nærmest mål de første 45 minuttene var Tromsø-spiss Ole Martin Årst med et susende stolpeskudd. Den tidligere Belgia-proffen var flere ganger frempå, men klarte aldri å overliste LSK-keeper Heinz Müller.

To minutter før slutt

Publikum måtte vente helt til det 88. minutt for å få med seg årets første mål på Åråsen. Da satte slovenske Robert Koren inn seiersmålet på straffe etter at midtbanekollega Espen Søgård ble lagt i bakken rett innenfor 16-meteren.

Straffesparket virket billig. Det innrømmet selv LSK-trener Uwe Rösler etter kampen.

- Jeg er fornøyd med at vi klarte å skape så mange sjanser i kampen, men skulle gjerne vunnet på en annen måte, sa han til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) etter kampen.

Tyskeren understreker likevel at han mente laget hans vant fortjent.

Fornøyd tross tap

Trenerkollega i Tromsø, Otto Ulset, var ikke altfor misfornøyd etter tapet.

- Lillestrøm var klart best i andre omgang, mens jeg er godt fornøyd med første omgang fra vår side. Den var på høyde med det beste vi har gjort i vinter, sa han, og trakk fram innsatsen til Ole Martin Årst.

- Han scorer nok 15-20 mål denne sesongen, spådde TIL-treneren.

Søndag ble det for øvrig kjent at Espen Søgård har skrevet ny fireårskontrakt med Lillestrøm.

(ANB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!