LSK vil forlenge låneavtalen med Nordtveit

- Arsenal bestemmer.

ØNSKET VIDERE: LSK ønsker at Håvard Nordtveit fortsetter låneavtalen. En av Torgeir Bjarmanns høyt prioriterte oppgaver i sommer er å holde forsvareren på Åråsen ut sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
ØNSKET VIDERE: LSK ønsker at Håvard Nordtveit fortsetter låneavtalen. En av Torgeir Bjarmanns høyt prioriterte oppgaver i sommer er å holde forsvareren på Åråsen ut sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

|||ULLEVAAL (Dagbladet.no):  Arsenal-utleide Håvard Nordtveit har gjort sine saker bra i Lillestrøm.

18-åringen var en av lyspunktene da Lillestrøm slet i sesonginnledningen, og har vært sentral i kanarifuglenes oppadgående formkurve de siste kampene.

Nå ønsker LSK å forlenge låneavtalen med Arsenal. Den eksisterende går ut 1.august.

- Vi vil beholde Håvard. Han har vært veldig solid for oss, bekrefter LSKs sportslig administrative leder, Torgeir Bjarmann overfor Dagbladet.

Å beholde forsvarsspilleren er en høyt prioritert oppgave for sportslederen.

Om Arsenal-forsvareren får fortsette på Åråsen, er opp til en franskmann å bestemme.

- Det er Arsenal som bestemmer om han får fortsette, og alt avhenger av hva Wenger mener er det rette for Håvards utvikling, sier Nordtveits rådgiver, Jim Solbakken til Dagbladet.

- Håvard trives veldig godt i Lillestrøm, og vil fortsette der om det er Arsenals ønske. Han er lojal mot arbeidsgiveren sin, sier han.