Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSKs frisparkkonge slo til igjen

Berget uavgjort mot Glimt.

GUL(L)FOT: Her sikrer Malaury Martin 1-1 mot Bodø/Glimt. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
GUL(L)FOT: Her sikrer Malaury Martin 1-1 mot Bodø/Glimt. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm-Bodø/Glimt 1-1

Milan Jevtovics andre eliteseriescoring for Glimt så lenge ut til å bli kampens eneste mot Lillestrøm, men Malaury Martin ville ikke være noe dårligere og scoret sitt andre frisparkmål på like mange kamper og sørget for 1-1.

Lillestrøm kom under 0-1 for andre gang på rad denne sesongen, men utlignet sju minutter før slutt ved Malaury Martin. Han sendte et frispark mot mål og ballen gikk via Trond Olsen og i nettet bak en utspilt Hannes Thór Halldórsson. Målet er Martins andre i eliteserien denne sesongen. Også mot Start i serieåpningen scoret han på et frispark. Det at laget til stadighet blir liggende under, bekymrer imidlertid trener Rúnar Kristinsson.

- Vi må skjerpe oss og begynne å komme tidligere i gang i kampene. Vi må være mer på hugget fra start, sa han til TV 2 like etter kampslutt.

Het serber Den 22 år gamle serberen Milan Jevtovic har fått en pangstart på Glimt-karrieren. Mot Lillestrøm søndag så han ut til å bli matchvinner med sin tidlige 1-0-scoring.

I serieåpningen mot Sogndal åpnet nyervervelsen målkontoen for Glimt-laget da han satte inn 2-0 etter 86 minutter. Mot Lillestrøm brukte han kun 12 minutter på å markere seg. Etter at Lillestrøm-spiller mistet ballen til Fitim Azemi, fikk Jevtovic servert ballen på høyresiden av LSKs 16-meter. Derfra gjorde han alt selv og skrudde ballen i Arnold Origis lengste hjørne.

Hjemmelaget tok over Lillestrøm tok over initiativet etter scoringen og Fred Friday fikk en eventyrlig mulighet til å utligne etter 21 minutter. Innlegget fra lagkamerat Martin traff nigerianeren på hodet, men headingen gikk i stolpen. Hjemmelaget fortsatte å styre kampen etter pause, men det var gjestene fra Bodø som fikk annenomgangs største mulighet. Rutinerte Trond Olsen kom alene med Arnold Origi, men avslutningen skled av foten og endte utenfor.

Olsen var svært skuffet etter kampen.

- Vi er ikke kyniske nok i forkant av målet, sa han og la til at han skulle satt inn 2-0 på sin sjanse.

- Vi burde punktert kampen og tatt tre poeng, fortalte han.

Hans trener Aasmund Bjørkan var langt mer fornøyd etter fire poeng på to kamper.

- Jeg er kjempefornøyd. Vi er veldig nære å ha seks poeng etter to kamper, men vi har fått en god start.

LSK satte inn et voldsomt trykk i sluttminuttene og etter 83 minutter fikk de endelig uttelling altså uttelling ved Martin.

Det ene poenget er LSKs andre denne sesongen, mens Glimt har fire poeng etter to kamper. (NTB)

Hele Norges coronakart