Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lua Lua raser mot Portsmouth

Vil vekk fra klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tresor Lomana Lua Lua ble Portsmouths toppscorer forrige sesong med sju fulltreffere. Nå ser mannen med de akrobatiske scoringsfeiringene seg om etter en annen klubb.

Lua Lua avslo et kontraktsforslag fra Portsmouth på fredag - og hevder styret forsøker å presse ham ut av klubben.

- Styret har gjort det umulig for meg å bli. De er fullt og helt ansvarlige for det, sier spissen til News of the World, gjengitt av Sky Sports.

Lua Lua går ikke nærmere i detalj på hvorfor han er så opprørt, men trolig har Pompeys interesse for Nicolas Anelka bidratt til at den fotrappe spissen føler seg dårlig behandlet.

- Jeg kom hit for fire år siden fra Newcastle under vanskelige omstendigheter, og har min del av æren for at vi unngikk nedrykk i våres, men det ser ut som jeg er ferdig i klubben - og det er ikke min skyld. Jeg vil at fansen skal vite hvor mye støtten deres har betydd for meg. De har vært utrolige mot meg, og det er det som gjør det så vanskelig for meg, sier han.

Lua Lua har et år igjen av kontrakten sin, og bekrefter at flere klubber i England har vist sin interesse.

AKROBATISK: Lua Lua fikk forbud mot å feire scoringene sine på denne måten etter at han skaden foten i landingen. Nå er han på vei vekk fra Portsmouth. Foto: REUTERS
AKROBATISK: Lua Lua fikk forbud mot å feire scoringene sine på denne måten etter at han skaden foten i landingen. Nå er han på vei vekk fra Portsmouth. Foto: REUTERS Vis mer