Luca Toni opplevde sitt største mareritt da barnet hans døde under tragiske omstendigheter

Nå har han endelig blitt pappa.

BABYLYKKE:  Luca Toni og kjæresten Marta Cecchetto har blitt foreldre til en liten jente, ett år etter at de mistet barnet sitt. Foto: REUTERS/Tony Gentile / NTB Scanpix
BABYLYKKE: Luca Toni og kjæresten Marta Cecchetto har blitt foreldre til en liten jente, ett år etter at de mistet barnet sitt. Foto: REUTERS/Tony Gentile / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): For ett år siden opplevde daværende Al Nasr-spiller Luca Toni og kjæresten Marta Cecchetto sitt største mareritt.

De skulle bli foreldre, men barnet døde i fødselen.

Cecchetto var gravid i niende måned, da et jordskjelv i Emilia Modena førte til at fødeklinikken Cecchetto skulle føde på måtte evakueres, og Cecchetto ble sendt til Torino. På klinikken i Torino oppdaget legene at barnets hjerte hadde sluttet å slå.

- Vårt barn forlot oss uten å se lyset. Det som burde vært den vakreste dagen i vårt liv, ble den verste, sa Toni.

Paret møttes på high School, lenge før noen av de hadde en karriere.

Toni har spilt for blant annet Fiorentina, Palermo, Bayern München, Roma (lån) og Juventus, mens kjæresten har jobbet som modell. Hun har vært på forsiden av Vogue, Marie Claire og Maxim, og spilt inn flere reklamefilmer, i tillegg til å gå modell for store motehus som Roberto Cavalli, Valentino og Donna Karan.

Paret prøvde i flere år å få barn, uten å lykkes, før hun for nesten to år siden ble gravid. Men det endte i en tragedie.

Toni tok beskjeden så hardt at han vurderte å legge vekk fotballen, men i siste minutt skrev han under for sin gamle klubb Fiorentina.

For to dager siden kunne endelig Toni og Marta gråte av glede. Da ble datteren Bianca født, og alt skal være bra både med mor og barn.

«President Andrea Della Valle og alle andre i Firoentina ønsker å sende sine hjertligste gratulasjoner til Luca Toni og kjæresten Marta i forbindelse med fødselen til deres datter Bianca Toni», skriver Tonis klubb på sine hjemmesider.