Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lucas bekrefter PSG-samtaler

- Vi er godt på vei, men ikke helt i mål.

MOT PSG-OVERGANG I JANUAR:  Lucas Moura (t.v.) bekrefter at han er i samtaler med PSG om en overgang i januar.Foto: ANDREW YATES / AFP PHOTO / NTB Scanpix
MOT PSG-OVERGANG I JANUAR: Lucas Moura (t.v.) bekrefter at han er i samtaler med PSG om en overgang i januar.Foto: ANDREW YATES / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Lucas Moura (19) ser ut til å glippe for Manchester United. Sao Paulo-spilleren bekrefter at han er i samtaler med franske Paris St. Germain.

Sir Alex Ferguson har lenge ytret ønske om å knytte til seg det brasilianske talentet, og etter sigende sto han over treningskampen mot Vålerenga sist helg i et forsøk på å lande en avtale, skriver Sky Sports.

Lucas selv ønsker å bli i hjemlandet ut dette året, slik at han kan hjelpe klubben i å sikre en plass i Copa Libertadores.

- Dette er en god ting. Jeg konsentrerer meg om landslaget, og kan først si noe når OL er over. Vi er godt på vei, men ikke helt i mål, sa 19-åringen til brasilianske medier etter at Brasil kvalifiserte seg til OL-finalen etter seieren over Sør-Korea i semifinalen tirsdag kveld.

Han har allerede forhørt seg med den franske hovedstadsklubbens nye midtstopper, Thiago Silva, og sportsdirektør og landsmann Leonardo.

- Jeg har snakket med Thiago Silva og Leonardo, og de har sagt mye bra om klubben og prosjektet de prøver å få til der, fortsatte han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media