Lucas tilbake på banen to måneder før skjema

Spilte 16 minutter i Rodgers første kamp som Liverpool-sjef.

TILBAKE I KAMP: Lucas Leiva (bak) har vært dypt savnet på Liverpools midtbane siden han pådro seg en korsbåndsskade i november. I går var brasilianeren tilbake på banen - to måneder før skjema. Foto: AP Photo/The Canadian Press/Chris Young/NTB scanpix
TILBAKE I KAMP: Lucas Leiva (bak) har vært dypt savnet på Liverpools midtbane siden han pådro seg en korsbåndsskade i november. I går var brasilianeren tilbake på banen - to måneder før skjema. Foto: AP Photo/The Canadian Press/Chris Young/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Toronto FC - Liverpool 1-1.

Liverpools nyansatte manager Brendan Rodgers benyttet seg av hele 23 spillere da han ledet sitt nye lag for første gang i kamp mot Toronto FC i et oppgjør som endte 1-1.

Selv om den tidligere Swansea-sjefen lot mange unge, ferske spillere få sjansen - deriblant målscorer Adam Morgan - var det trolig gjensynet med Lucas Leiva som varmet helrøde hjerter mest.

To måneder før det opprinnelige skjemaet for sin retur, var brasilianeren tilbake på banen etter å ha pådratt seg en alvorlig kneskade mot Chelsea i november i fjor.

- Den perfekte proff 25-åringen har trolig høstet mer anerkjennelse for stabiliseringsjobben han gjør på rødtrøyenes midtbane i den perioden han har vært borte enn han faktisk fikk da han spilte jevnlig. Fraværet har blitt brukt som en av forklaringene på Liverpools begredelige ligasesong, som endte i en høyst skuffende åttendeplass.

Rodgers hadde med seg Lucas på pressekonferansen før møtet med Toronto, og ga midtbanemannen en glødende attest da han fikk spørsmål om hans kvaliteter på banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer