Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lucas ute i to måneder med kneskade

Trøbbel for Liverpool.

SKADET: Lucas Leiva, her i duell med Robert Koren, har skadet korsbåndet. Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne/NTB Scanpix
SKADET: Lucas Leiva, her i duell med Robert Koren, har skadet korsbåndet. Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bare 20 minutter ut i oppgjøret mot Aston Villa braket Luvas Leiva og Fabian Delph sammen i en duell. Brasilianeren skadet korsbåndet i det høyre kneet, og i dag kom beskjeden:

27-åringen må belage seg på to måneder på sidelinja.

Det betyr trolig at Steven Gerrard må spille en noe mer defensiv rolle, uten at det bekymrer Brendan Rodgers.

- Det er noe jeg og Steven har snakket om lenge. Jeg synes han spilte bra i den rollen mot Stoke, måten han varierer spillet sitt på er fantastisk. Det må en spesiell spillertype til for å takle en sånn posisjon. Lucas Leiva har spilt utmerket der fram til nå, Joe Allen har taklet det bra, og jeg tror Steven Gerrard kan spille der på grunn av hans personlighet, sier Liverpool-manageren ifølge Sky.

Liverpools neste oppgjør er i FA-cupen borte mot Bournemouth til helga. Deretter venter lokaloppgjøret mot Everton i Premier League neste uke.

Hele Norges coronakart