Lucio forlater Bayern for Inter

Flere kan være på vei vekk fra München.

DRAR PÅ SEG BLÅTT OG SVART: Lucio går til Adrianos eks-klubb Inter, og får være med på å forsvare nok et seriegull. Foto: SCANPIX/AP/Uwe Lein
DRAR PÅ SEG BLÅTT OG SVART: Lucio går til Adrianos eks-klubb Inter, og får være med på å forsvare nok et seriegull. Foto: SCANPIX/AP/Uwe LeinVis mer

(Dagbladet.no): Den brasilianske midtstopperstjerna Lucio avslutter sitt fem år lange opphold i Bayern München for å spille under José Mourinho i Inter, melder den tyske klubben på sine hjemmesider.

31-åringen er enig med de italienske mesterne om en treårskontrakt, og forlater Bayern for en ukjent sum.

- Klubbene er enige om en avtale, og spilleren er enig med Inter. Dersom den medisinske sjekken går greit, skriver han under sin nye kontrakt, sier Bayern-manager Uli Hoeness.

- Etter Confederations Cup ga han klart uttrykk for at han ønsket å forlate Bayern dersom en storklubb var interessert. Selvfølgelig synes vi det er trist at han drar. Lucio har lagt ned ekstraordinært arbeid her, sier Hoeness.

Manageren ymter også frampå om at flere spillere kan få forlate klubben, ettersom stallen på 27 mann er litt for stor for trener Louis van Gaals smak.

Lucio har tidligere spilt for Bayer Leverkusen og Internacional. Tidligere i sommer ble navnet hans nevnt i samme åndedrag som klubber som Manchester City, Milan og Chelsea, men nå er det altså Inter som får glede av den høyreiste forsvareren.