Ludvigsen: - Nå er vi tilbake

KIL-trener Per Brogeland måtte nok en gang rusle av hjemmebanen Gjemselund som en taper. Han innser at det det kan bli vanskelig å beholde plassen etter 0-2 for Brann.

- Det blir forferdelig vanskelig å beholde plassen. Men vi har ikke lov til å gi opp, selv om det er sju poeng opp til sikker plass, sa Per Brogeland etter årets 12. tap.

Igjen sviktet Kongsvinger på det området laget har vært svakt på gjennom hele sesongen: Når motstanderen har dødball.

- Det er helt utilgivelig og forferdelig bittert. Vi har trent masse på det å sette fokus på motstanderne når de har dødballer. Likevel skjer dette her, sa en skuffet Per Brogeland etter kampen.

Selv om det var Brann som hadde det meste av spillet gjennom de første 45 minuttene, klarte de ikke å score på KIL-keeperen. Ikke før evigunge Per-Ove Ludvigsen igjen viste hvorfor han er så viktig for bergenserne. 17 minutter ut i kampen dundret han inn et fantastisk mål.

- Jeg følte at vi hadde kontroll på kampen etter den scoringen, sa Per-Ove Ludvigsen.

0-2-scoringen var ikke mindre pen. Finnen Mika Kottila svevet høyere enn noen annen, og skallet inn Raymond Kvisviks corner.

- Vi har fått tilbake til roen. Etter tapet for Lillestrøm var vi litt usikre, og alt maset rundt overgangen til Kjetil Løvvik har skapt usikkerhet. Nå er vi tilbake, sa Per-Ove Ludvigsen.

(NTB)