Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ludvigsen blir i Glimt

Nils Arne Eggen utelukker ikke at Bodø/Glimts stortalent Trond Fredrik Ludvigsen kan være aktuell som Jan Derek Sørensens erstatter i RBK-trøya. - Trond Fredrik blir i Glimt, sier trener Dag Opjordsmoen til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stortalentet har kontrakt med Glimt ut 2003, men klubben er allerede i forhandlinger med Ludvigsen om å forlenge kontrakten til år 2005.

- At han kan være aktuell for Rosenborg er noe Eggen sier. Men skal du skrive alt Eggen sier, kan du skrive side opp og side ned, sier Glimt-trener Dag Opjordsmoen.

Glimt-treneren er opptatt av å beskytte Ludvigsen mot overgangsstyret.

- Det er umenneskelig for en 17 år gammel gutt å forholde seg til andre trenere som snakker om overganger, Vi er opptatt av å utvikle Trond Fredrik til det beste for norsk fotball. Trond-Fredrik blir i Glimt.

- Har dere gitt Rosenborg beskjed om å holde seg unna Trond Fredrik?

- Rosenborg får gjøre akkurat som de vil. Men Trond Fredrik blir i Glimt, understreker Opjordsmoen.

Rosenborg-lynving Jan Derek Sørensen forlater RBK til fordel for Erik Myklands klubb 1860 München ved nyttår. Til Aftenposten uttalte Nils Arne Eggen at han ikke utelukker at Ludvigsen kommer til å erstatte Sørensen.

- Vi har ikke mottatt noen signaler om at Rosenborg ønsker å diskutere Trond Fredrik Ludvigsen med oss. Jeg forholder meg utelukkende til direktør Rune Bratseth. Eggens uttalelse i Aftenposten betrakter jeg som useriøst tull, sier Glimt-leder Tor Ove Falch til Nordlands Framtid.