Ludvigsen ikke lenger ønsket i Brann

- Skuffet, sier kantspilleren.

(Dagbladet.no): Trond Fredrik Ludvigsen håpet å få bli i Brann. Men i dag fikk kantspilleren beskjeden han fryktet: Finn deg en annen klubb.

- De ser helst at jeg finner meg en ny klubb, sier en skuffet Ludvigsen til bt.no.

Han har vært på utlån til Strømsgodset siden begynnelsen av juni, på grunn av den tøffe konkurransen i Brann. Men heller ikke i Drammen har det løsnet skikkelig - og nå er framtida helt uviss for Ludvigsen, som har kontrakt ut neste sesong.  

Selv er han overbevist om at han kunne lyktes i Bergen, om klubben bare hadde gitt ham en ny sjanse.

- Jeg føler selv at jeg endelig begynner å komme i form etter flere år med skadeproblemer. Det er klart jeg er skuffet, for jeg skulle gjerne spilt for Brann, sier han.

Der er det imidlertid mange foran i køen, som Jan Gunnar Solli, Erik Huseklepp og Petter Vaagan Moen. Mons Ivar Mjelde mener Branns 4-4-2-formasjon ikke passet Ludvigsen.

- Vi må være ærlige i forhold til hvem som passer inn hos oss, og Trond Fredrik er nok en type som passer bedre inn i et 4-3-3-system, sier han til bt.no.

MÅ PÅ KLUBBJAKT: Trond Fredrik Ludvigsen har kontrakt med Brann til neste år, men har fått beskjed om å finne seg ny klubb. Enn så lenge trener han fortsatt med rødtrøyene. Foto: SCANPIX
MÅ PÅ KLUBBJAKT: Trond Fredrik Ludvigsen har kontrakt med Brann til neste år, men har fått beskjed om å finne seg ny klubb. Enn så lenge trener han fortsatt med rødtrøyene. Foto: SCANPIX Vis mer