Ludvigsen til Rosenborg

Trond F. Ludvigsen er klar på Lerkendal. På onsdag spiller han mot Brøndby.

Det skriver Adresseavisen. Hertha Berlin-spilleren gleder seg stort til å spille for Rosenborg.

Klarsignal fra Tyskland

Rosenborg venter på svar fra Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) om hvorvidt spillerlisensen kan frigis. Det eneste problemet i leieavtalen med Hertha Berlin er at Ludvigsen meldte overgang fra Bodø/Glimt til den tyske klubben i år. Etter reglene er det ikke lov å melde to klubbskifter i løpet av en sesong.

- Vi er enige med både spilleren og klubben. Det tyske fotballforbundet har også gitt klarsignal for klubbskifte. Nå venter Norges Fotballforbund på klarsignalet fra FIFA om at de kan frigi lisensen. Overgangsskjemaet er sendt inn, så Ludvigsen er spilleklar i det øyeblikk FIFA samtykker, sa RBK-direktør Nils Skutle.

Ludvigsen er for tiden langt unna en plass i Hertha Berlins førsteellever som åpnet bundesliga med 2-2 borte mot Borussia Dortmund fredag. Da Rosenborg tok kontakt, tente han på ideen med en gang. Trønderne skal leie Ludvigsen for ett år, og blir etter det avisen vet ingen dyr mann for klubben.

- Vi er enige med Hertha og mangler bare de formelle underskriftene på kontrakten, men det skal ikke være noe problem dersom vi nå bare får Ludvigsen klar, sa Skutle.

Gleder seg

- Jeg er fantastisk glad akkurat nå. Jeg ser virkelig fram til å spille for RBK. Nå gjelder det å gjøre alt som er mulig for at Rosenborg skal vinne seriegullet og få delta i mesterligaen igjen, sa Ludvigsen, som er på vei til Trondheim i bil.

(NTB)

TIL ROSENBORG:</B> Hertha-Berlin-spilleren Trond F. Ludvigsen spiller på Lerkendal til onsdag. Bildet er fra U-21-landskamp mellom Norge og Sverige.