Ludvigsen tilbake i Bodø/Glimt

- Villige til å gi ham en ny sjanse.

||| (Dagbladet.no): Trond Fredrik Ludvigsen er klar for gamleklubben Bodø/Glimt etter å ha bestått den medisinske testen i dag.

- Vi er veldig glade for å få en kantspiller til på laget, noe som på mange måter kompleterer troppen. Trond Fredrik er en spiller som har lyktes godt i Bodø før, og vi er villige til å gi han en ny sjanse, sier assistenttrener Bent Inge Johnsen til glimt.no.

Ludvigsen kommer til Bodø fra Brann, der han har slitt med å få spilletid denne sesongen. Vingen har i tillegg til Bodø/Glimt tidligere også spilt for blant andre Rosenborg og Hertha Berlin.

- Når vi først kom i kontakt gikk det radig. Vi hadde en samtale det vi fortalte hva Glimt ønsket og Trond Fredrik fortalte om sine ønsker. Det viste seg at vi var veldig enige. Trond Fredrik har vært i Bodø to ganger før, og lyktes hver gang. I mellomtiden har han vært i flere klubber uten å slå helt til. Derfor er vi sikre på at Ludde er klar for revansj, sier Bent Inge Johnsen.

Glimtsjef Kåre Ingebrigtsen fortalte også tidligere denne måneden til Dagbladet.no at han ønsket en kantspiller til til Aspmyra.