Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ludvigsen vil spille for RBK

Glimt-talentet Trond Fredrik Ludvigsen sitter i Bodø og vil gjerne spille for Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men Bodø/Glimt er i pengeknipe og vil gjerne ha igjen så mye som mulig for angriperen. Rosenborg har gitt et bud til Glimt for en måned siden, og ønsker ikke å høyne dette.

- Jeg har lyst til å spille for Rosenborg, men det er ikke bare opp til meg å bestemme det, sier Ludvigsen til Adresseavisen.

Han sendes nå på en toukers turné i Europa, der han skal trene med Monaco og Hertha Berlin.

- Jeg har igjen ett år av den videregående skolen og har lyst til å avslutte den hjemme i Norge. Jeg føler det er tryggere å gå til Rosenborg enn en utenlandsk klubb. Men nå skal jeg i hvert fall ut og få prøvd litt hvordan det er i utenlandske klubber, sier Glimt-spilleren.

Glimt-ledelsen har mest lyst til å beholde Ludvigsen, men er avhengig av å selge spillere på grunn av dårlig økonomi. Rosenborg er veldig interessert i den talentfulle angriperen som spiller på ungdomslandslaget sammen med Christer George og Espen Johnsen.

Rosenborgs Rune Bratseth sier at de er kommet med sitt utspill til Bodø/Glimt og at det nå er opp til Glimt-ledelsen hva de vil gjøre.

(NTB)

Hele Norges coronakart