Luis Enriques datter døde av kreft

Luis Enrique, som tidligere i år trakk seg som spansk landslagssjef i fotball, mistet torsdag sin ni år gamle datter etter en tids kamp mot kreftsykdom.

TRAGEDIE: Luis Enrique mistet torsdag sin ni år gamle datter. Enrique var tidligere landslagstrener for det spanske landslaget. Foto: Francisco Seco/AP / NTB scanpix
TRAGEDIE: Luis Enrique mistet torsdag sin ni år gamle datter. Enrique var tidligere landslagstrener for det spanske landslaget. Foto: Francisco Seco/AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Enrique forlot overraskende og brått den spanske landslagstroppen rett i forkant av EM-kvalifiseringskampen mot Malta i mars. Det ble da ikke oppgitt noen årsak til landslagssjefens forsvinningsnummer, men flere omtalte saken både som «prekær familiesituasjon» og «personlige utfordringer».

Torsdag la 49-åringen ut en hjerteskjærende melding på sin Twitter-konto om at han hadde mistet datteren som følge av kreftsykdom.

«Datteren vår har gått bort i ettermiddag i en alder av ni år, etter å ha kjempet fem intense måneder mot osteosarkom", skriver Enrique.

Osteosarkom er ifølge Store Norske Leksikon den hyppigste formen for primær beinkreft.

I meldingen takker Enrique for all støtte han har fått i den vanskelige tiden han og familien har vært gjennom. Både helsevesen, venner og familie nevnes som viktige støttespillere.

«Vi vil savne deg inderlig, men vi vil minnes deg hver dag resten av våre liv i håp om at vi møtes igjen i fremtiden. Du vil være stjernen som leder familien vår. Hvil Zanita», avslutter Enrique sin følelsesladde melding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer