Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Luis Fabiano senket Levante med hattrick

Viste dødelig effektivitet.

FANT NETTET: Luis Fabiano fant faktisk nettet tre ganger i kveld.Foto: SCANPIX/REUTERS/Javier Diaz
FANT NETTET: Luis Fabiano fant faktisk nettet tre ganger i kveld.Foto: SCANPIX/REUTERS/Javier Diaz Vis mer

Sevilla-spiss Luís Fabiano viste dødelig effektivitet og sendte Levante et steg nærmere nedrykk med hattrick i lørdagens 4-1-seier.

30-åringen, som var koblet til Manchester United og Milan sist sommer, har ikke hatt all verdens målform å skryte av så langt i sesongen. Men mot Levante leverte brasilianeren akkurat slik en toppspiss skal.

Fabianos første nettkjenning kom etter 28 minutter på pasning fra Jesús Navas. Julien Escudé økte for hjemmelaget etter 39 minutter, før Fabiano scoret sitt andre like før pause.

Gjestene fikk en redusering ved Xisco etter en times spill, men det tok ikke lang tid før Fabiano på ny dunket en spiker i Levante-kista. 4-1 var spissens åttende scoring for sesongen, og hattricket holder liv i Sevillas håp om mesterligaspill neste sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling