Luis Suarez er igang. Scoret sine første mål for Barcelona

Debuterer for A-laget mot Real Madrid.

DOBBEL: Luis Suárez scoret sine aller første mål for Barcelona i en treningskamp mot Indonesias U19-landslag onsdag. 27-åringen brukte bare 13 minutter på å komme i målprotokollen for den katalanske storklubbens B-lag. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB Scanpix
DOBBEL: Luis Suárez scoret sine aller første mål for Barcelona i en treningskamp mot Indonesias U19-landslag onsdag. 27-åringen brukte bare 13 minutter på å komme i målprotokollen for den katalanske storklubbens B-lag. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Luis Suárez scoret sine aller første mål for Barcelona i en treningskamp mot Indonesias U19-landslag onsdag.

27-åringen brukte bare 13 minutter på å komme i målprotokollen for den katalanske storklubbens B-lag. Suárez ble nydelig frispilt av den kroatiske 18-åringen Alen Lalilovic og satte ballen iskaldt i lengste hjørne bak den indonesiske keeperen.

Senere i kampen scoret måltyven fra Uruguay ytterligere én gang. Han kunne hatt hattrick, men lot Maxi Rolon fastsette resultatet til 6-0 på straffespark.

Mål gjorde for øvrig også Thomas Vermaelen, som i likhet med Suárez ble hentet til Barcelona i sommerens overgangsvindu. Belgieren, med en fortid i Arsenal, ordnet 1-0 med hodet.

Luis Suárez ble utestengt fra all fotballrelatert aktivitet i fire måneder som følge av at han bet Italias Giorgio Chiellini under sommerens VM-sluttspill i Brasil. Barcelona valgte å anke straffen til Idrettens Voldgiftsrett (CAS). Der ble lengden på utestengelsen opprettholdt, men Suárez ble gitt adgang til å spille treningskamper for sin nye arbeidsgiver.

Måltyvens første offisielle kamp for Barcelona blir El Clasico-møtet med Real Madrid 25. oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer