ANGRER: Luis Suárez angrer ikke på at han scoret 2-2-målet, men på at han beit Branisalv Ivanovic tidligere i kampen. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
ANGRER: Luis Suárez angrer ikke på at han scoret 2-2-målet, men på at han beit Branisalv Ivanovic tidligere i kampen. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB ScanpixVis mer

Luis Suárez: - Jeg er dypt lei meg

Angrer på bittet.

(Dagbladet): I kampen mot Chelsea beit Liverpools Luis Suárez godt fra seg. Først bokstavelig talt, da han brukte tenna på Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic. Deretter sikret han 2-2 og uavgjort på overtid.

Nå angrer han på førstnevnte.

- Jeg er lei meg for det som skjedde i ettermiddag. Jeg beklager overfor Ivanovic og hele fotballverdenen for min utilgivelige oppførsel. Jeg er så lei meg for det!!

Det heter det i en melding publisert på det sosiale nettstedet Twitter av spilleren selv.

Også på Liverpools offisielle hjemmesider beklager spissen oppførselen sin.

- Jeg er dypt lei meg for den utilgivelige episoden som fant sted under kampen vår mot Chelsea tidligere i dag, heter det i uttalelsen fra Luis Suárez.

Han beklager videre til Ivanovic, treneren, spillerkollegaer og alle i Liverpool for å ha skuffet dem. Også Liverpools administrerende direktør Ian Ayre kommenterer hendelsen i uttalelsen.

- Hans oppførsel er ikke verdig for noen spiller som har på seg Liverpool-trøya, og Luis er klar over at han har skuffet seg selv og alle som har noe med klubben å gjøre. Vi kommer til å ta grep internt og forventer også videre handling fra FA, sier han.

Liverpool-trener Brendan Rodgers legger avslutningsvis til at han har sett episoden på tape, og har gitt beskjed til angriperen at slik oppførsel er uakseptabelt.

Det er ventet at FA ser nærmere på episoden, og Suárez, som har bitt fra seg før, kan ende opp med å se resten av sesongen fra tribunen.

- Jeg er rimelig sikker på at den berøringen var den siste han hadde på ballen denne sesongen, sa Staale Solbakken etter episoden i TV2-studioet.