KLISJÉFYLTE FORSIDER: Flere av de engelske tabloidene serverer Suárez-klisjeer, dagen etter Manchester Citys tap. Foto: Skjermdump
KLISJÉFYLTE FORSIDER: Flere av de engelske tabloidene serverer Suárez-klisjeer, dagen etter Manchester Citys tap. Foto: SkjermdumpVis mer

Luis Suárez får gjennomgå i engelske medier etter seieren over City

Bitingen fortsatt et hett tema.

(Dagbladet:) I går kveld sørget Luis Suárez for 2-1 seier til Barcelona over Manchester City på Etihad Stadium.

Uruguayaneren scoret begge målene til det spanske storlaget i første omgang, og sørget for at Barcelona fikk et godt utgangspunkt før returmøtet på Camp Nou.

Om ikke Barcelona har dratt tilbake til den spanske storbyen, våkner Suárez opp i dag til flere forsider med sitt navn og bilde på.

«Not CHEW again» Forsidene er fylt med klisjeer om uruguayaneren, og sikter til den kjente Suárez-bitingen.

Titlene kan få fram et smil hos de fleste, med ordspill som «Not CHEW again» (not you again/ikke deg igjen), «Chew on that» (tygg på den), «Suárez sinks his teeth into City» (Suárez setter tenna i City) og «Suárez puts bite on City» (som best kan oversettes med «Suárez tok en jafs av City»).

Spissen får altså gjennomgå i England, åtte måneder etter utestengelsen fra FIFA, da han beit italienske Giorgio Chiellini i en gruppespillkamp under Brasil-VM. Han ble utestengt i fire måneder etter bittet.

Trengte hjelp Samme dag han var tilbake på fotballbanen, kom boka «Crossing the Line» ut. Der handler hele det første kapittelet om biting.

I boka skriver han at han kanskje var et lett bytte.

- Jeg hadde gjort meg selv til et lett bytte. Jeg gjorde feilen, det var min skyld. Det var tredje gang det skjedde, og jeg trengte hjelp, innrømte Suárez i boka.

Samtidig mener han det hele ble overdrevet.

- Jeg vet biting gjør folk forskrekket, men det er relativt harmløst. Eller i alle fall har de episodene jeg har vært involvert i vært det. Da Ivanovic brettet opp ermet for å vise dommeren bitemerket på Anfield, så var det ingenting der. Ingen av bittene har vært som da Mike Tyson beit Evander Holyfield sitt øre. Men det ingenting av dette gjør det riktig, står det i Barcelona-spillerens bok.

NOT CHEW AGAIN: Stjerna Luis Suárez får gjennomgå i dag. Foto: EPA/Peter Powell .
NOT CHEW AGAIN: Stjerna Luis Suárez får gjennomgå i dag. Foto: EPA/Peter Powell . Vis mer