Luiz måtte forklare Lampard-refs

Snakket om Chelseas fedre og sønner.

ENDELIG SEIER: David Luiz scoret det første målet mot Bolton lørdag, og får en klem av Frank Lampard - veteranen som ble omtalt i lite rosende ordelag i portugisisk presse. Foto: AFP/OLLY GREENWOOD
ENDELIG SEIER: David Luiz scoret det første målet mot Bolton lørdag, og får en klem av Frank Lampard - veteranen som ble omtalt i lite rosende ordelag i portugisisk presse. Foto: AFP/OLLY GREENWOODVis mer

• Lørdag: Både Luiz og Lampard scoret mot Bolton

(Dagbladet): David Luiz måtte rykke ut på Twitter i går, for å rydde opp etter at hans intervju med O Jogo skapte store bølger i Fotball-England.

Den brasilianske stopperen kom tilsynelatende med en kraftig reprimande til Chelsea-veteran Frank Lampard, via den portugisiske avisa.

Følge ordre - Det er ingen folk med privilegier her. Han (Lampard) må bare høre på treneren når han gir ordrer, og så følge dem. Ingen spillere må glemme at de bare er en arbeidstaker i klubben, sa Luiz.

Krølltoppen ble også sitert på følgende om 33-årige Lampard - som er svært misfornøyd med reservetilværelsen i Chelsea.

- Ingen kan være noens far eller sønn i en fotballklubb.

Luiz korrigerer uttalsene på følgende måte på twitter:

- Dette er media. Frank kjenner meg, og jeg sa aldri noe om han. Jeg sa det generelt. Jeg snakket bare om trenere og spillere generelt. Alltid CFC (Chelsea).

Lett å skylde på treneren Men Luiz følte ikke behov for å justere uttalelsene om trener André Villas-Boas, Chelsea-manageren som lever farlig med bare én seier på de fem siste ligakampene.

- Forrige sesong var det lag som lå dårlig på tabellen, og ingen snakket om det. Det er mye lettere å prate om André, fordi Chelsea er et storlag som alltid slåss om ligagullet.

Per i dag er Chelsea på femteplass i Premier League, etter seriegull og andreplass i Carlo Ancelottis to sesonger på Stamford Bridge.

- Hvis vi er på tredje eller fjerde så er det så lett å skylde på treneren. André har en utrolig kapasitet, han er en fantastisk person og jeg tror han har en stor framtid i Chelsea, sa Luiz til O Jogo.

ROSES: Andre Villas-Boas får et strålende skussmål av Luiz. Foto: AFP/BEN STANSALL
ROSES: Andre Villas-Boas får et strålende skussmål av Luiz. Foto: AFP/BEN STANSALL Vis mer