BØR SI UNNSKYLD: Manchester Citys Sergio Agüero og Chelseas David Luiz etter duellen. SIstnevnte mener at Agüero bør si unnskyld. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB scanpix
BØR SI UNNSKYLD: Manchester Citys Sergio Agüero og Chelseas David Luiz etter duellen. SIstnevnte mener at Agüero bør si unnskyld. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB scanpixVis mer

Luiz mener Agüero skal si unnskyld etter skrekktaklingen

- Jeg syns han bør være ærlig med seg selv.

(Dagbladet): Sergio Agüero vartet opp med en stygg tofots rumpetakling på Chelsea-stopper David Luiz under FA-cupkampen mellom Manchester City og Chelsea i går. Det var snaut ti minutter før slutt at argentineren mistet hodet under en duell.

Gårsdagens dommer Chris Foy fikk imidlertid ikke med seg situasjonen, og derfor fikk ikke spissen det røde kortet. «Offeret» David Luiz fikk heller ikke med seg den stygge taklingen.

- Mange folk forteller meg om denne taklingen. Jeg så den ikke fordi det var på baken min. Jeg kan ikke snakke om det. Jeg kjente det litt. Agüero er en stor spiller og jeg syns han bør være ærlig med seg selv og si: «jeg liker ikke å utføre stygge taklinger, jeg liker ikke det», sier Luiz ifølge The Guardian.

På spørsmål om han syns Agüero burde komme med en unnskyldning, svarer Luiz:

- Selvfølgelig, jeg ville kommet med en unnskyldning til alle. Jeg vil vise folk gode ting - fotball er vakkert når du spiller slike kamper. Begge lag forsøkte å vinne, og begge skapte sjanser og forsøkte på gode ting. Noen ganger under fotballkamper blir folk sinte og gjør ting de ikke liker å gjøre. Jeg så aldri Agüero utføre stygge taklinger på andre spillere. Jeg tror det skjedde under fem sekunder med sinne, og jeg tilgir ham.

Citys stjernespiss står likevel i fare for å bli utestengt. Nå skal det engelske fotballforbundet sette seg ned og granske hendelsen.